Post by asinanacma on Feb 10, 2022 3:23:25 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fishing and Life ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fishing and Life IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ žetoni za vdor ▞▞▞
▞▞▞ Fishing and Life 2022 version ▞▞▞
To bi bila tako odlična igra ... zabavno igranje, sproščujoče, intuitivne kontrole. Ampak ADS! Stalni so drug za drugim, večina traja 30 sekund in jih ni mogoče preskočiti. Plačal bi, da bi jih odstranil, vendar se zdi, da niso možnost. Odstranjujem, čeprav mi je všeč, ker so oglasi nevzdržni.
To pomeni LOL SAKS LUZERZ
To igro sem igral nekaj ur in tukaj je moje iskreno mnenje.Prva stvar, ki sem jo opazil, je bila prijetno preprosta umetniška dela, ki v kombinaciji z melodijo ustvarja mirno vzdušje. Igranje je zelo enostavno, čeprav se precej ponavlja in linearno ... vendar se na koncu preprosto ni zdelo dovolj. Potem je bilo preveč oglasov in pristojbina za odstranitev oglasov se je zdela res visoka, in sicer 8,99 $. Nisem mogel upravičiti stroškov. Sčasoma so me reklame utrudile in sem se opekel in kar nehal.
Želim ujeti 🪝 velike ribe, a male ribe 🐟🐠 še naprej jedo mojo vabo 💢😡
Zelo dobra igra
Videti je super, toda oglasi za prekinitev so jezni, tako da mojo vabo z dvema zvezdicama ves čas poje majhna riba, tudi ko ujamem večjo ribo, izvem, da je moja palica 1 lvl pod zahtevo. Ogledal sem si več oglasov kot igral igro samo zato, da bi napredoval, a po vseh nakupih se počutim, kot da nisem napredoval. NA KRATKO, ta igra bi morala biti odlična izkušnja, vendar je preveč frustrirajuća, da bi bila mirna. Po mojem skromnem mnenju...
Igra je na splošno dobra, vendar je ena majhna težava. Tako je riba z 1 zvezdico povsod, varuje celotno mesto, zaradi česar ne morem iti globoko, ker jih bodo te ribe z 1 zvezdico vsakič, ko vrgel vabo, dobile. Zdaj, prosim, naj bo riba z 1 zvezdico malo manjša, da bo moja vaba lahko šla globoko in ulovila druge nove ribe. To je tako kot odpadek, ki bi nadgradil mojo vrv, da bi bila daljša, vendar ne morem priti globlje. Prosimo, poskrbite, da se ribe z 1 zvezdico drstijo veliko manj kot zdaj. Rad bi odgovor
Lepa glasba, vendar se čez nekaj časa ponavlja. Obožujem spreminjanje neba od jutra do večera, grafika in umetniška dela so čudovita, kar me spominja na igro alto, ki ima podoben koncept. Igra je enostavna, vendar ni veliko izziv, saj je samo nadgradnja in lovljenje rib, tako da ni treba posebej poudarjati, da mi je čez nekaj časa dolgčas. Kar zadeva oglase, ima vsiljive oglase vsakih 5 minut igranja, kar je nadležno, cena, ki jo je treba plačati za odstranitev oglasov, je res visoka @ 12 $, kar še vedno najdem nekaj napak v igri.
Zabavno, a veliko težav, ki jih je enostavno odpraviti. Na primer: ne morete preklicati meta, ne morete prodati rib posamezno, ampak lahko prodate samo celotno mrežo naenkrat (tisti, ki igrajo igro, bodo vedeli, zakaj je to težava)
Morate gledati veliko oglasov.
Lepa igra.. Ampak vedno kumpau, ko gre za velike ribe
zelo pomirjujoča in tudi zelo kul igra priporočam to igro.
Bolje bi bilo, če nižja riba ne bi prekinila z višjo obliko vabe. Ampak na splošno je dobro.
Zabavna, enostavna igra; se zagotovo izboljšuje, ko napredujete in ga je mogoče enostavno igrati tudi nekaj minut hkrati. Nekaj preveč oglasov. Na žalost se zdi, da se dosežki ne posodabljajo v igrah Google Play, kar je razočaranje.
Ta igra je res zabavna in zasvoji. Igra je odlična in glasba je tako pomirjujoča in sproščujoča, vendar bi po mojem mnenju, da bi bilo še bolj prijetno, predlagal, da bi imeli več predmetov v trgovini in imeli ribje igrače in/ali novo ozadje za akvarij. S tem bi bila ta igra še boljša
Lep in miren ribolov?, bolj kot nadležen in razočaran ribolov z oglasi, ki se kar naprej pojavljajo sredi igranja. Ribe z 1 zvezdico tukaj zahtevajo višjo raven ribiške palice kot nekatere ribe s 3 zvezdicami, čeprav niso vredne niti toliko, če poskusite porabiti denar za nadgradnjo, je popolnoma neuravnoteženo. Nekatere ribe so zelo nadležne, ker lahko zaznajo vabo veliko dlje kot druge, tako da je velika verjetnost, da bodo pojedle vašo vabo.
Sama igra je čudovita in koncept je odličen. Toda število oglasov je noro, če poskušate igrati brez nakupa. Z veseljem bi kupil različico brez oglasov, vendar je v sami igri preveč stvari, ki se ne zdijo vredne cene 8,99 $. Vabe so za enkratno uporabo in stanejo preveč za nakup z valuto v igri, napredna vaba pa ne deluje vedno, kot bi morala. Če bi te stvari prilagodili, bi bilo veliko bolj zabavno igrati.
Na splošno mi je igra zelo všeč. Res je zabavno. Edina stvar, ki mi ni bila všeč, je bilo dejstvo, da če riba, ki je ne moreš ujeti, pride po tvojo vrvico, si jo prisiljen potegniti nazaj. To lahko izgublja vabo ali druge dodatke, s čimer se je zelo nadležno ukvarjati.
Find the Difference 1000+ levels புதிர் rcni
NE KUPITE NIČ. To je ogromna izguba časa in denarja. ko si očistiš pot do večjih rib, se vse manjše ribe vrnejo, tako da le po čisti sreči kdo kdaj ujame eno od velikih rib, potrebnih za napredovanje. manjših (1-3 zvezdice) ne morete očistiti dovolj hitro, da bi naredili razliko. potisni oglasi so postali nadležna stvar. frustrirajoče in jezno in tako dobrodošlo, kot je dim za oči ... bolje je, da igro zavržete, kot da kupite nov telefon.
Imate novo reklamo, ki zamrzne aplikacijo. Tako frustrirajoče. Kot da prilepite reklamo na sredino igre ni dovolj, prilepite reklamo, ki zamrzne aplikacijo.
Oglasi so premočni, da bi lahko uživali v igri, in veliko predrago jih je odstraniti za to, kar igra je. To je lepa igra, vendar ni vredna 8,99 $ za odstranjevanje oglasov. Zabavo odvzame tudi potreba po zlatu za vabo za enkratno uporabo. Boljši mehanik bi bil preveč za stalno nakup grezil in vab za vaš lik. Za priložnostno izkušnjo iger poiščite drugje.
Fishing and Life Sportsspill nit
Fishing and Life Sportsspill nit
Je zelo zabavno in enostavno otežuje
To je precej odlična igra. Moja edina pritožba je, da sem prijavil oglas, ki je uporabljal pokemon master trailer zase in zagotovo ni bil pokemon masters. Zdaj ne morem gledati nobenih oglasov za stvari! Oglasi se še vedno pojavljajo v igri, vendar za skrinje in hranjenje piše, da je problem nalaganje oglasa. Tako je že 5 dni. Torej tudi če dobim res dobre ribe v akvariju, se jih moram znebiti
Če želite gledati oglase, ne da bi se obremenjevali z igranjem, potem to zelo priporočam. Če je bila njihova možnost odstranitve oglasov cenovno ugodnejša (8 USD od tega pisanja), potem je to morda z drugim pogledom.
Če si izgubil službo, / potem 1,2,3,4,5/ riba pobegne, zgrabi palico/ in začni 'ribolov in življenje'. (Anubhab Jana, razred vii)
Igra trdi, da je priložnostna, sproščujoča igra, vendar je v resnici izkušnja izogibanja majhnim, ničvrednim ribam, ki jedo vabo, manj priložnostna in nekako nadležna. Vendar je to dobra igra za zbiranje kart. Potem ko sem zbral več kot 150 vrst rib v kategoriji in 1.000.000+ zlata iz množice rib s 4 zvezdicami v aquairumu, mi postaja vendarle dolgočasno.
super kul
Zelo dobra grafika in zelo sproščujoča igra 💯/10
Ne morem izstopiti iz oglasov....in stat 1 lovi preveč.. ne morem ujeti rib z 1 zvezdico+.
Ta igra je tako zasvoji in lovljenje rib je res zabavno. Obstaja dostojna količina oglasov. Toda ena stvar, ki bi jo spremenil, je, da moram gledati oglas, da dobim kovance iz zlate skrinje. Varčujem za nov čoln rn in to je res vse. Vstrajaj
Frustrirajuća igra! Počakati morate 7 dni, preden dobite trajno vabo z 1 zvezdico! Pred tem ga morate nenehno kupovati v trgovini ali loviti majhne ribe - ki jih lahko še vedno pojedo MALKE RIBE namesto srednjih. To je neskončen cikel! In moj bog! Oglasi! Skrinje, knjige, hranjenje in nadgradnja opreme so že zahtevali gledanje oglasov. Ni potrebe po oglasih vsakič, ko je bilo ujetih 3-5 rib! Ni vredno plačati 7 £, da se znebite oglasov. Sploh ne!
obožujem to igro. Želim si več izzivov, da bi denar prejeli hitreje
Zabavna majhna igra, na katero lahko skočite, ko mi je dolgčas
Toliko je rib prve stopnje, da je skoraj absurdno. Če želim poskusiti ujeti ribe stopnje 2, MORAM kupiti posebne bobberje ali pa bo riba stopnje 1 pojedla vašo drago vabo. Ujeti nekaj, kjer vaba ni dovolj dobra? Poslovite se od vseh tistih majhnih nadgradenj in bobberjev, ki jih imate. Sploh ne sprošča. Samo frustrirajoče.c
Odlična igra za igranje. Paly je tako lepo. Vsekakor vam priporočam, da preizkusite to igro. Zelo me sprošča, ko igram to igro. To igro uporabljam že 3 leta in je še vedno ena izmed najbolj priljubljenih iger.
Ulov rib 1. stopnje na vabi višje stopnje, kar je izguba časa in truda. Če je vaba višja, naj ribe nizke ravni samodejno prezrejo. Ne morem vleči rib v inventar za uporabo kot vabo. Slab dizajn. Izberete lahko, katere ribe boste dali v akvarij, ne morete pa izbrati, katere ribe v svoji mreži želite prodati. Lahko samo prodaš vse ali pa ostaneš obtičal. Res mi je všeč, kako podrobna je igra, vendar sovražim, da je tip, ki je delal mehaniko, med delom spal. Preprosto vredno 5 zvezdic, če je popravljeno.
potrebuje več razlage in zgodbe, saj je bilo videti, kot bi moralo biti.
Majhne ribe ne smejo jesti vab stopnje 2 in višje! V nasprotnem primeru napol-da nenehno kupujete vabe in vabe.
dobra ideja, a boleče frustrirajoča igra: preveč majhnih ničvrednih rib z eno zvezdico ustvari nepremagljivo oviro za vašo vabo, nenehno morate uporabljati zlato za nakup predmetov, ki vam pomagajo, da ga premagate in ulovite večje ribe, zaradi česar napreduje izjemno počasi . Prav tako ste VEDNO bombardirani z oglasi!!
Je zelo sproščujoča in zabavna, res je odlična igra, vendar mislim, da bi veliko ljudi želelo več rež v akvariju. Razumem, da če je rež preveč, potem akvarij preneha izgledati kot akvarij in rib ne morete zares razlikovati, vendar bi morda razvijalec lahko naredil nekaj takega, kot je, morda bi lahko imeli 2 ali 3 akvarije (predvidevam, da bi kupi 2. in 3.). Videl sem, da si veliko ljudi želi tudi več slotov, in to bi lahko bila dobra rešitev. Odlična igra.
Dovolj dobra igra, uničena zaradi zavajajočih oglasov. Nisem proti gledanju oglasov za brezplačne igre. Vendar pa ta igra zaklene določene funkcije za OBAMI oglasi in v valuti/napredku igre. Težava je v tem, da vam dejansko ne povedo, ali imate pravo količino valute/napredka, dokler se oglas ne predvaja. To se je zgodilo več desetkrat, za različne funkcije, preden sem odstranil.
Všeč mi je, da lahko ujameš poljubno ribo in da lahko premikaš čoln
Vissen en leven Sportgames zxw
Obožujem to! Estetika, preprostost, reklame me iskreno ne moti, to igro lahko igram z enim prstom. EDINA PRITOŽBA, ki jo imam - če imam ☆☆, potem tudi ☆ ne bi smel posegati v linijo morda 15 sekund ... bodimo pošteni ljudje. Vsakič, ko spustim vrvico z ☆☆, se ☆ vedno vmešava in ne samo, da se moraš odločiti, da obdržiš ali vabiš trnek, ampak izgubiš ☆☆. Še nekaj, če bi lahko vključili možnost "Zavrzi"? To bi bilo popolno.
Fina sproščujoča in umirjena igra z izzivom za obvladovanje. Dobra igra.