(Android/iOS) BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles мами увеличават точките
Feb 10, 2022 2:53:00 GMT 10
Post by asinanacma on Feb 10, 2022 2:53:00 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами увеличават точките ▞▞▞
▞▞▞ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles 2022 version ▞▞▞
само за начало
Забавен
различни игри, не само блокови пъзели и всички те карат да мислите. много приятно и забавно.
Лесен за игра; обаче рекламите бяха прекомерни! Деинсталира се след 30 минути 😔
Аджай Девипуджк
Съгласен съм с кратките реклами, но тези са твърде дълги...
Твърде лесно и твърде много реклами
Много ми хареса, но има нелепо количество реклами между пъзели.
Това е забавна игра. Кара те да мислиш. Формите, мислите, отиват някъде... е, не бъдете много сигурни! хаха!
Много хубава игра
Доста добра игра
Тази игра е добра реклама всъщност не е проблем, но твърде много мисля, че два пъти играта ми замръзна и трябваше да рестартирам
това приложение е наистина вълнуващо в началото, когато го изтеглих, не беше приятно за мен, но сега е наистина добро
Пъзел - реклама - пъзел - реклама - пъзел - реклама......... Сериозно? Добавянията са добре, но не след всеки пъзел, който всъщност отнема по-малко време от добавянето, което го следва. Изсмуква удоволствието от това.
много релаксираща игра, харесва ми
Твърде лесно и дори не мога да играя два пъти без реклама
това е страхотна игра, моето момче знае как да я играе и наистина обича да я играе
само за деца
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Slagalice fxyw
Мик mh kkk vmuk Cluji
Наслаждавам се на игрите. Но имам проблем с това, че трябва да плащам всеки ден за версия без реклами. Трябва да платя само веднъж и да играя без реклама.
Така че играта е добра, но две са еднакви, тестът за iQ ми каза, че моят iq е 204
Страхотна пъзел игра. Предлага най-добрите пространствени отношения между блоковете на едно място, като се имат предвид много незадължителни места, на които да ги поставите.
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Slagalice fxyw
това е страхотна игра
наистина добра игра 👍
Беше приятно, докато продължи, през първите няколко минути, които ми позволиха да играя, а след това след непрекъснатите реклами, в този момент беше невъзможно да се насладя на тази игра.
Добра игра. Изтрит в рамките на 15 минути поради огромния брой реклами.
Ще чакате да пропуснете рекламите през половината време. След всяко ниво има реклама. Деинсталиран за 10 минути.
Отлична игра. Кара ви да мислите, че всичко е наред, след което се проследявате и вашата лична информация се използва.
Направихте играта си неприятна за игра поради изобилието от реклами и реклами. За съжаление, това не е само вашата игра, а всички тях. Взехте някога е и го съсипате заради алчност. Напълно побеждавайки целта защо хората играят онлайн игри. Мога да играя карти с моя разглезен тийнейджър, който не обича да губи, с по-малко влошаване.
Реклама след всяко едно кратко ниво... шегувате ли се?
Интересна игра
хубаво и топло т
Разглезен от реклами след всяка игра не плащам за премахване на реклами.
Endless Fables 2: Frozen Path Avanture qfu
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles פאזל vai
В началото беше добра игра, но след като достигнах ниво 330, започна да повтаря всички пъзели отново. Започна да става скучно и просто прекалява. Ако искате малко предизвикателство, изтеглете го, но очаквайте да ви омръзне доста бързо...
Реклама след всяко ниво.
Обичам тази игра толкова много, че мисля, че ме прави по-добър в пъзелите
Много реклами, прекарали повече време в гледането им, отколкото в играта. И всъщност не е мярка за IQ, толкова фалшива реклама (другите така наречени IQ игри имат същия проблем).
Наистина ми харесват пъзелите с животни и наистина оценявам по-малкото количество реклами и тяхната продължителност.