Post by asinanacma on Feb 10, 2022 2:55:59 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Halloween Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Halloween Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ více výdrž hack ▞▞▞
▞▞▞ Halloween Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Hru miluji, ale po každé úrovni se vrátí na domovskou obrazovku a nemohu sbírat žádné mince. prosím pomozte
Načítání hry chvíli trvá a položka jako dort se nezobrazuje. Nějaký obrázek neukazuje tuto aplikaci tak pomalu.
Je to v pořádku, ale snadné
Stále hraje. Vyhrazující rozsudek.
Dalo by tomu 5 hvězdiček, ale rád zamrzne uprostřed hry, jinak je to zábavná hra
Láska hra není hladová po penězích jako většina her s jídlem, která je také jednoduchá, ale přesto náročná
Ma Talking Angela Grand public lre
Hra plýtvání časem
Pěkná hra jen tak dál 👍👍👍
Zatím je vše dobré
Jak hrát v
Zábavná hra na hraní
Tato hra je velmi pěkná
Miluji tuto hru, je jedna z nejlepších, ale neustále zamrzá a vypíná se. Někdy přímo uprostřed vaší úrovně. Aktualizujte prosím velmi brzy, abyste opravili problémy s chybami. A přidejte také další úrovně.
Nelze otevřít další herní vůz 😭
Po nedávné aktualizaci se hra automaticky ukončí. Opakovaně padá.
Pěkná hra pěkný vzhled
Pěkná hra na hraní, odpočinková a není příliš obtížné procházet úrovněmi.
Nelíbí se mi, že ve spodní části obrazovky jsou reklamy, kterých se nemohu zbavit. Preferuji vyskakovací reklamy. Mohu si koupit takovou hru za pár babek, abych mohl hrát bez reklam?
Skvělá hra. Milujte grafiku, snadno se dostanete do konceptu. Kéž by bylo více kamionů, abych nemusel mazat a znovu stahovat, abych mohl hrát dál. Celkově zábavné a návykové.
Ne normální, žádné klišé. Ale je to nudné, neptejte se mě, jak to zlepšit, nebo co víc lidí? Kdysi jsem miloval každou hru, kterou @gameicreate dělá, ale teď😶😶😶
Halloween Cooking Games Arkade cfk
Pěkná hra, ale ještě lepší
To byla úžasná hra a ta hra bez nedat
Je to velmi příjemné a uvolňující, jen si přeji, abych nemusel stahovat úroveň, abych je mohl hrát, až skončím s hraním úrovně hry
Halloween Cooking Games Arkade cfk
Vysoce urážlivé!!!! Čarodějky nejsou zelené!!!😡😡😡😡😡😡
Strašně moc strašně
Existuje každodenní úkol, který nikdy nemůžete získat.
Hra je skvělá, miluji ji, ale nelíbí se mi, jak vás nutí upgradovat, když nechcete. Kromě toho je to skvělé
Byla to dobrá hra, dokud jsem se nedostal na úroveň 10. Nemohu zprovoznit parabolu s pavoukem navrchu pokaždé, když kliknu, nebude to fungovat, pokaždé, když na něj kliknu, zobrazí se červené x.
Hra je dobrá
Ok hru hrát
Vyhrál jsem v této aplikaci tolik her, že mi přestali dávat rekvizity a jsem blízko posledního zákazníka, který klikal na poslední jídlo, a najednou tlačítko opravdu zamrzne Y'all to poslední musím sledovat spoustu videí jen abych ukončil dalšího zákazníka 💬💨👀😏😔
Je to velmi zajímavé. Ale prosím, kdykoli hraji tuto hru, prostě se to ukončí. prosím opravte to.
Po odinstalování a opětovné instalaci je stále super závada.