Post by asinanacma on Feb 10, 2022 3:01:54 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hill Climb Racing 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hill Climb Racing 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty neobmedzené peniaze ▞▞▞
▞▞▞ Hill Climb Racing 2 2022 version ▞▞▞
Život je príliš krátky na to, koľko reklám má táto hra
Dood
Strašný matchmaking, ťažko sa zarábajú peniaze a skiny padajú raz za uhorský rok. Je to síce dobrá hra ale aj tak.
Milujem túto hru, ale je ťažké získať peniaze a keď narazíte na diamant, nie je možné vyhrať preteky, pokiaľ nenasypete peniaze do vozidla. Tiež mám superbike vylepšený a stále ma nejako poráža štartovací džíp, do ktorého investujem veľa čas do tejto hry, prosím, uľahčite preteky, vložte roboty alebo niečo podobné, aby ste do turnajov zapojili skutočných hráčov a do bežných pretekov roboty
Hra 👌 ale no....viac áut 😂
Po novej aktualizácii mi po každých pretekoch sčernela obrazovka a namiesto reklám sčernie a obrazovka nemá žiadne tlačidlo na zrušenie. Zakaždým reštartujem hru, čo je veľmi nepríjemné. Opravte to.
Baví ma táto hra, ale zrazu je hra pod údržbou, ktorú som sa snažil vyriešiť, ale deje sa mi to 2 dni
Servery nefungujú. Trhaná hra. Hodnotenie tímov, preteky šéfov...a tak ďalej a tak ďalej a tak ďalej....Bývala taká zábava.
Nefunguje posledné 2 dni. Hovorí, že je v údržbe
Nedá sa mi prihlásiť na druhý mobil staré konto
Bot, reklamy, oneskorenie a čo kedy bol parazit a ešte jedna vec, keď súťažíte so šéfom rovnaké auto s rovnakým nastavením, ale rýchlosť šéfa je príliš vysoká.
príliš veľa reklám, ktoré si vyžadujú viacnásobné zatvorenia, aby sa prekonali
príliš veľa reklám hra je veľa zábavy, po spustení sa nedá odložiť
Nikita JE najťažšia
Super hra.
Dobré.
Som pripojený cez internet a nejde "multiplayer" preco? Ja mam internet v pohode
Zábavná hra, ale ochromená postupným zamykaním áut a tratí. Lootboxy, mikro transakcie, reklamy na každom rohu... Hilll Climb one bola zábavná minulosť. Toto, Hill Climb 2, určite nie je. Je mi ľúto, ale túto hru už nebudem hrať, nie preto, že by sa mi nepáčila, ale preto, že sa mi nepáčila.
Je to na kokot hra 1better
Táto hra je pekná, ale mali by ste dať aspoň dve farby vozidiel, ktoré nemajú žiadne farby a kde je mesačný lander
Prial by som si, aby tam boli nejaké mapy, ktoré by boli plochejšie ako diaľnica na HCR 1, aby naše autá mohli dosiahnuť maximálnu rýchlosť. Okrem tejto skvelej hry pokračujte v skvelej práci
Stratil som účet
Hra je z väčšej časti založená na brúsení hernom štýle. Teda, preto je to strata času alebo peňazí.
Hra je dobrá, ale neznášam komerčnú prestávku. Na mnohé reklamy potom ešte stále sú komerčné?
Pridáva a komerčne uzamkne môj telefón, hra mi počas hrania neumožňuje prijať hovor. Dookola veľmi neuspokojivá hra....
Ľúbi sa mi to iba že keď som si zakúpil prémiu PASS tak mi to nedalo všetky veci čo mi to malo dať.
Úžasná hra odporúčam všetkým pretekárom.
Wow najkrajsia hra na svete (druha)
Veľmi dobrá hra a baví ma
hra OK reklamy idiotské a otravné
Hill Climb Racing 2 Racing ltp
Super sekvele
Dobrá hra ale tie reklamy sú veľmi často zobrazované to ma na tom asi najviac hneva za to 1.* dole a ešte ma tam štve že sa nedajú meniť postavy aj za to1.* dole + ale grafika je dobrá a vozidla tieš
Toto je moja obľúbená mobilná hra všetkých čias a želám si, aby si to každý vyskúšal, a ak uvidíte túto recenziu, naozaj by som bol rád, keby ste pridali menej pridávania, ale okrem toho je hra úžasná a neustále pridávate nové veci, ďakujem tvoj prst mäkký wooooo weeeee Pokračuj v stúpaní do kopca
Zle urobené dohadzovanie a veľa reklám.
Edit: Táto hra je veľmi zábavná. Len by som si prial, aby tie diely nebolo také ťažké upgradovať. Stálo to veľa mincí. Ale hra nerozdáva veľa mincí ako tá prvá.
Bossovia sú jednoducho zmanipulovaní, idú rýchlo, sakra, ja pomaly ako slimák a súboj s bossom je jednoducho nespravodlivý, majú ako palivo boost coin boost mám na aute len 2 vzácne položky a keď bossa nejako porazíte, budete získať náhodné spoločné (väčšinu času), ako napríklad prečo som u veľmajstra III a po všetkej tej tvrdej práci pri pokusoch poraziť šéfa, len aby ste získali náhodné spoločné prevýšenie, ho jednoducho nahraďte vzácnou truhlou
Fajn len často treba prechádzať rovnakú trasu
Bola to jediná hra, ktorú som hral a miloval som ju. Potom som z ničoho nič dostal ban a môj účet bol zrušený pre podvádzanie/porušovanie pravidiel bez vysvetlenia. Stačí získať automatickú odpoveď z odoslaných e-mailov. Nie dobré. Buďte veľmi sklamaní, ak by som minul veľa peňazí, aby som sa dostal tam, kde som bol! Vďaka hcr Neurobil som nič zlé a nemám šancu sa brániť.
Keď som skúsil ďalšiu hru cez reklamy. Zastavte reklamy 😒. Preteky sú úžasné
Super hra
V hill climb racing vzdy vyskakuju reklamy je to hrozne
žiadosť o aktualizáciu aj po dnešnej aktualizácii novej verzie. @devs: vyzerá to ako chyba -- aktualizácia: po chvíli sa objavila nová aktualizácia a teraz je to v poriadku. mimochodom dobra hra
Dam Papan bkc